Ro   Ru   En  
Faina de porumb extra pentru cea mai
Gustoasa mamaliga
Tradiție și calitate într-un
Produs național
Natural și
Sănătos

Despre noi

Despre noi

CARTE DE VIZITĂ

  • Moara cu făină de aur de la Iurceni  Iurceneanca, (cunoscuta si ca Iurceanca)
  • 15  ani de activitate pe piaţa
  • Capital privat 100% moldovenesc, societate cu raspundere limitata

Suntem o intrprindere cu raspundere limitata ce activeaza in domeniul agro-industrial, localizata în Republica Moldova, implicata intr-o gama larga de activitati, cum ar fi: agricultura, stocarea de cereale, producerea de făină de porumb, ulei de porumb, furage, srot.

MISIUNEA NOASTRĂ : INOVARE PENTRU SĂNĂTATE

Misiunea noastră este să oferim consumatorilor sănătate prin produse de cea mai bună calitate şi echilibrate nutriţional. De aceea, activitatea de cercetare –dezvoltare este una din activităţile noastre de maximă importanţă, care se desfăşoară în strânsă corelaţie cu cererea pieţei şi cu dinamica preferinţelor consumatorilor.

Valorificând tradiţia de aproape 15  ani şi profesionalismul specialiştilor săi prin relaţii durabile de parteneriat , Miaco Lux îşi propune să se dezvolte în continuare şi să rămână pentru toţi colaboratorii săi - un partener de încredere !

VALORILE NOASTRE

Prezenţă activă pe piaţa locală şi naţională, lider naţional de piaţă pentru produse cu avantaje competitive şi nivel calitativ ridicat; Tehnică şi tehnologie performantă, adaptată condiţiilor pieţei şi care asigură raport optim calitate - preţ;

Responsabilitate privind sănătatea consumatorilor şi a populaţiei în general, materializată printr-o ofertă de produse echilibrate nutriţional, fabricate în condiţii de siguranţă alimentară cu respectarea normelor europene în domeniu;

 

 

 

 

 

Recete delicioase

Făina de porumb – Proprietăţi
Făina de porumb – Proprietăţi
Făina de porumb – Proprietăţi Porumbul din care se face celebra mămăli...
mai mult
Mamaliga Moldoveneasca
Mamaliga Moldoveneasca
Intr-un ceaun se pune apa cu sarea la fiert, presarati o lingura de malai deasu...
mai mult